Tjenester

Innvendig Maling

Innvendig maling

Vi utfører både utvendig og innvendig maling.

Vi har malere med mange års erfaring, og gir deg gjerne tips om hvilken type maling som er best, glansgrad og vedlikehold.

Utvendig Maling

Utvendig Maling

Hvis du er lei av tanken på å sparkle, pusse, male og kanskje ikke få resultatet du ønsket, ta kontakt med oss.

Med oss får du alltid et godt resultat! Vi benytter erfarne fagfolk og kvalitetsmaling.

Tapetsering

Tapetsering

Tapetsering kan være en krevende jobb som nybegynner. Ikke bare skal du begynne på riktig sted på rullen, men det hele skal også bli rett og uten bulker.

Spar deg selv irritasjonen, og la oss i Mosjøen Malerservice ta jobben. Vi har fagfolk som vet akkurat hva som må til for at du skal få et slående resultat.

Gulvbelegg

Legging av gulvbelegg

​Gulvbelegg er ikke hva det en gang var. Nå får man gulvbelegg med fantastiske farger og mønstre, i lekre utførelser. Det betyr at du kan kombinere slitesterke gulv med vakre overflater. Gulvbelegg er strålende i for eksempel gangen.

Belegget er mer vanntett enn andre gulv, og vil i større grad tåle våte sko. Vi legger alle slags gulvbelegg, og hjelper deg med å finne det rette for ditt hjem.

Gulvavretting

Gulvavretting

​Vi avretter alle slags underlag. Vi har bred erfaring med forskjellige typer avrettingsmasse, og ulike typer jobber.

Alle andre typer rom enn baderom bør være plane.

Dersom du skal pusse opp, eller legge nytt gulv kan det være en glimrende sjanse til å avrette gulvet. Ikke bare blir gulvet plant, du får også et mye bedre fundament å bygge videre på.

Flislegging

Flislegging

På tide å friske opp badet? Fliser kan være en fantastisk mulighet til å heve inntrykket på badet, eller andre rom. Fliser gir en eksklusiv følelse som du ikke finner igjen i andre materialer.

Ved arbeid på våtrom er det spesielt viktig at jobben blir utført av fagfolk. Vi gjør hele jobben, fra a til å. Dette betyr at du som kunde er trygg på at flisene dine lever opp til de strenge forskriftene på baderom. I tillegg kan du være sikker på at det blir pent å se på. 

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
990 37 647